Emberek, akiknek nincs otthon klímájuk/légkondijuk! Hogyan élik túl ezt a hőséget?
Egyik rokonomnál vagyok látogatóban egy hetet. Sajnos pont most, ebben a kánikulában. Végig 30 fok fölött van hőmérséklet, de inkább 32-33 napközben. Nem bírom már, egyszerűen döglök meg a melegben. Nem vagyok ehhez hozzászokva, mert nálunk van légkondi, ami ilyen időjárásnál számomra nélkülözhetetlen. Sajnos egyáltalán nem bírom a meleget, pedig fiatal vagyok (23) és semmi alapbetegségem nincs.
Hogyan lehet ezt átvészelni? Még 5 napig itt leszek.:( Napközben elmentem barátokkal találkozni légkondis helyre, de éjszaka nem tudok aludni. Ötletek?
Redőny lent, sötétítő össze, ajtó-ablak becsuk, légkondi nélkül idebent 26 fok.
Amikor már nem süt ide a nap, redőnyt fel, függöny szét, majd valamikor este 8-9 körül ajtó-ablak ki.
Éjszakára l szál lepedő a derékra-vesére elég.
#12 ablakot miért nem fog nyitni? Az gondolom lehetséges mindenkinek.
Köszönöm a válaszokat!
Anya a vályogházában tökéletesen elvan egy faluban, ahol jàr a levegő.
Pesten én a belvárosban a betonrengetegben, ahol egy enyhe szellő sincs és a harmadikon lakok, nos nekem klímám van. Amúgy 28 fok lenne... vagy is a nappaliban annyi van, de azt nem hűtőm le, elvagyok nyáron a hálószobában, az is nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!