Tortent mar olyan, hogy nyilvanos wcben raton nyitottak nagydolog kozben?
Velem tegnap egy plazaban esett meg, nem volt jo a zar en pedig azt hittem hogy bezartam... Iszonyat kellemetlen volt, mert pont guggoltam a wc felett.
25/N
Ha belegondolsz - a halálunkhoz közeledve - mindegyikünk hátsó felét ki fogják törölni bélsár kiürülése után az idősgondozók/ápolók, stb.- ehhez képest elhanyagolható szempont az ilyen "baleset".
Ha majd gyermeket vállalsz, kénytelen leszel eltűrni a segítő személyzetet az altested tája környékén - remélhetőleg minden rendben lesz. (Ha szeretnél egyszer Édesanya lenni, persze.) Nyilván nem alapkövetelmény.
Édesanyámat is én pelenkáztam javarészt a halálához közeledve (2 és fél éven át, tehát van ebben nem kis gyakorlatom.) A rákos daganat túlburjánzott, menthetetlen volt már.
Engem mostanság inkább az foglalkoztat, hogy ha a biológiai szükséglet rám jönne, találok-e olyan - akár közterületen felállított mobil toalettet - amelyet ingyenesen lehet használni.
Volt "párom" munkahelyétől szeretném TÁVOL TARTANI MAGAM. (Nem, nem illünk össze már semmiképpen. Ennek ellenére képtelen felfogni, hogy részemről végeztem.) Belefáradtam a végeláthatatlan magyarázatok sokaságába.
Ui: persze az más, ha a másik kolléga van ügyeletben. Házasember meg tudja tartóztatni magát, ott van Neki az Asszonyka - Ő diszkréten "elvan a saját kis világában". (Elméletileg közös munkahelyünk lett volna a "párommal".)
Üdv: egy középkorú Hölgytárs, aki akár orvosi egyetemet is végezhetett volna... de inkább "tanítói" képességekkel rendelkezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!