Vannak jó praktikák hasmenés ellen?
Este lesz az egyik barátnőm születésnapja és mindenképp szeretnék ott lenni az eseményen, bulizni is mennénk egy szórakozóhelyre, ezt várom már régóta.
Viszont sajnos nem tudom mitől de reggel óta megy a hasam és nem akar szűnni. Van valami ötletetek hogy tudnám orvosolni a problémát estig vagy legalább enyhíteni?
21/l
Széntablettát vehetsz a gyógyszertárban, egyél étcsokit és hasfogó ételeket.
Viszont ez szerintem estére nem fog elmúlni. Jobban tennéd, ha otthon maradnál.
Én kb 3 héttel ezelőtt átmentem egy vírusos hányásos hasmenéses lázzal járó betegségen. Jó pár nap kellett, hogy rendbe jöjjek.
Lehet hogy amiatt is jott most ez rad, mert stresszelsz, izgatott vagy a mai nap miatt🙂
En is ilyen tipus vagyok, stressz helyzetben nalam is elojon ez.
Tereld el a gondolataid, nyugtasd meg magad, es hogy valami kezzel foghato megoldas is legyen, szerezz be szentablettat, es egyel banant,es/vagy etcsokoladet.
Köszi a tippeket, széntabletta van itthon, azt már vettem is ma be de nem hatott annyira. :/
Tegnap este ettem kínai kaját, arra gondoltam még hogy talán attól van, de nem szokott tőle gondom lenni. Igazatok van, lehet az izgatottság is, mert tényleg régóta várom a bulit. :)
3-as:
Nagyon el szeretnék menni a buliba, szóval lehet bevállalom a kockázatot. Csak attól félek hogy bulihelyen azért nagy sorok állnak a wc előtt, nem olyan egyszerű berongyolni ha rámjön. :)
4-es:
Az nem baj, nekem most az a fontos, hogy valami elmulassza. Lehet leszaladok a patikaba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!