Gázok kiürülése?
Rosszul vagyok, valószínű vírus, de lehet csak rosszat kajáltam. De lehet mindkettő. A lényeg, hogy most nagyon fel vagyok fújódva, állandóan böfögnöm és szellentenem kell. Hasmenésem is van, meg még sok más bajom... de az a legrosszabb, hogy annyira tele érzem magam, hogy egy pohár vizet nem akarok meginni, mert fáj a hasam. Pedig szomjas vagyok nagyon :(.
Ilyenkor mi a teendő? Valami módszer, ami elmulasztja ezt az érzés? Szódabikarbóna, tea, bármi?
Ha valami szart ettél, akkor mindenképp menj el orvoshoz, máskülönben sokkal hosszabb ideig fog tartani az ételmérgezés.
A vírussal persze a doki se tud mit kezdeni, ez esetben a folyadékpótlásra ügyelj nagyon. Hasznos lehet fing-csökkentő teakeverék a Herbáriából is, esetleg Iberogast (az Espumisan-t felejtsd el, semmit nem ér).
Köszönöm a válszokat azóta már jól vagyok :).
Végül az idő segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!