Mit tegyek kimerültség ellen? Hogyan tegyek szert energiára? (ételek. Bármi) MÁR NEM BÍROM!
Mindegy, hogy alszok vagy nem, energiám nincs!
Valami természetes ital vagy gyógytea vagy bármi ami energiát ad van?
Vagy valamiféle életmódváltás??
Eltöprengsz,hogy mi tesz kimerülté,és hogyan szervezd a napjaid,hogy többet tudj kikapcsolódni.
Hidd el munka,tanulás és gyerek mellett is lehetséges,csak szervezés kérdése.
Nekem egyébként a Béres csepp segített átmenetileg,mást nem ismerek.
Én is teljesen így érzek! Ahogy az utolsó irta!:(
Irsz privit?
Kedves Kérdező!
Igaza van a többieknek, Életmód-váltás.....
Nekem sikerült...És nem is hittem volna, hogy az étrendemmel is kapcsolatban van, pedig igen..mióta megváltiztattam azt hogy mit eszem és mikor, azóta csökkent a súlyom, sokkal energikusabb vagyok, már fél hatkor felébredek magamtól, vagyis időt is nyertem ezzel a váltással.És e mellé az egészséges táplálék mellé, valóban ajánlanám a multitvitamint, és egyfajta teát, ami úgy tart frissen, hogy nem károsítja a szervezeted.Referenciákkal rendelkezem, ha érdekel írj. Üdv Éva evabusines@gmail.com
Az energiaitalban sok olyan összetevő van,ami nem illik a testbe,azonkívül elég tüneti módon kezeli a problémát.
1.Elegendő alvás(7-8 óra)
2.rendszeres és egészséges étkezés(sok NYERS zöldség és gyümölcs,mert a főtt ételben nuku a létfontosságú enzimtartalom)
3.Bármilyen,rendszeres mozgás(fontosabb,mint gondolnánk!)
4.Napi 6-8 pohár tiszta víz,de legalábbis folyadék.
Sokan a test elsavasodása miatt fáradtak,és amint lúgosítani kezdnek,hatalmas változásokat észlelnek magukon.De már a cukor elhagyása is(ami nehezebb,mint hinnénk)megold egy sor problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!