Mennyi idő alatt lehet állóképességet szerezni, építeni?
Hónapokig tartó punnyadás, fekvés után elkezdtem mozogni, és döbbenten tapasztalom, hogy nulla vagyok. Van kicsi túlsúly, de nem vészes, amúgy arányos vagyok. Pár száz méter intenzív séta, vagy pl 2 óra takarítás után hulla vagyok, kezem-lábam remeg. Futni egyáltalán nem tudok, elképesztő. Egyrészt nagyon szégyenlem magam, másrészt volna mit csinálni, de pillanatok alatt elfáradok, és órák kellenek, mire nagyjából összeszedem magam. Pár hónapja sétálgatok, és tornázok, súlyzózok, de nem sok javulást tapasztalok.
Most csak az érdekel, hogy mennyi idővel kalkuláljak: 2-3 hónap, 6 hónap, 1 év? Nem élsportoló akarok lenni, csak végigvinni úgy a napokat, hogy nem nyúlok ki már délben. A normális válaszokat köszönöm, hülyeségeket csak a melegek írjanak, köszi. 40/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!