18 éve nappal alszom, lehet ebből komolyabb problémám?
Sziasztok,
lassan 18 éve teljesen fordított életvitelt élek. Hajnal 4-5 körül fekszem, ami azt jelenti, hogy 1 órát alszom tényleges sötétségben kb, a redőny nappal is végig le van húzva, de némi fény így is beszűrődik. Mostanában arra lettem figyelmes, hogy nagyon hamar elfáradok, állandóan ingerült vagyok. A kérdésem az lenne ezen kívül korai halált is okozhat ( 35 éves vagyok ) ez az életmód?
Még most ha sürgősen visszaállnék a normális bioritmusba talán megúsznám életveszélyt okozó károk nélkül?
Köszönök minden őszinte választ!
35/F
Azert ennyire ne hagyd magad megijeszteni. Rengeteg ejjeli bagoly muvesz, politikus elt kilencvenvalahany evet.
8 ora alvas es a rendszeresseg meg fontosabb. A valtott muszaknal nincs rosszabb. Aki allandoan ejszakas, vagy ugy el, az legalabb alkalmazkodik hozza. Ertem en, hogy a belso ora, hormonok, de meg ez onmagaban nem a legrosszabb.
Hangulatnak odavag, de nem vagyunk egyformak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!