Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon aggódom anyu miatt. ...

Nagyon aggódom anyu miatt. Slejmtől vagy mi az, megfulladhat egy felnőtt??

Figyelt kérdés

Nagyon meg volt fázva, de már csak ennyi maradt, hogy ez a valami betapad a torkára. Sajnos napközben nincs lehetősége könnyíteni magán.

Tegnap este a fürdőben már 10 perce köhögött, krákog ott, öklendezett, majd megijedtem bementem hogy megkérdezem hogy jól van e. Hát nem volt.... Még kb 10 perc küszködés után jött fel egy nagy sárga takony és átlátszó nyál...

Mondta hogy se le se fel nem akart menni a cucc. Reggel simán sikerült kiköhögnie.

Most napközben tuti megint le ragad neki...... Ugye nem lesz baj????

2020. aug. 26. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy megfázáshoz nem kell atomfizikusnak lenni. Bemegy a gyógyszertárba és kér egy recept nélkül kiváltható köptetőt. Nem nagy kaland.
2020. aug. 26. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre "találták ki" az orvosokat, különös tekintettel a gégészetre!
2020. aug. 26. 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Elixirum Thimy köptetőt vegyen gyógyszertárban, könnyebben feljön majd a slejm, de napközben is köhögje fel, menjen el wc-re, vagy távolabb és meg tudja oldani.
2020. aug. 26. 15:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Ma megyek érte kocsival, hogy hamarabb hazaérjen. Ne tartogassa addig. Köptetőt nem akar mert ott elvileg nem tudja megoldani úgy hogy mások ne hallják. De beszélni fogok vele.

Már előre félek hogy ma is így fog fulladozni tőle

2020. aug. 26. 15:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy szégyelli. Engem se akart beavatni ebbe, deht nyilván hallottam. Ma se tudja h emiatt megyek érte hamarabb. Mások előtt biztosan nem csinálná.
2020. aug. 26. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Szed valamilyen más gyógyszert alapbetegségre? (pl. vérnyomás stb.)
2020. aug. 26. 17:18
 7/12 anonim válasza:
Mindenképpen tüdőgyógyászatra kellene bejelelenkezni.Nálam is így kezdődött 6 éve és sajnos a COPD harmadik stádiumában vagyok. Jobb hiába menni,mint hogy késő legyen.
2020. aug. 26. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Gőzölés otthon esetleg segithet, egyébként sok folyadék vitamin ha lehet köptető (mit kell azon szégyellni ha beteg?) és igen a tüdőgondozó vagy házi orvostól minimum egy röntgent és vérképet kérni (csak mert az hamarabb meg van sokszor mint hogy bejutnál szakorvoshoz és ha nagy gáz van a röntgenen már látszik)
2020. aug. 26. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Cigizik anyud? Vegyetek a patikában ambroxolt, vagy paxirazolt, vagy lándzsás útifű szirupot. Ezek használni fognak!
2020. aug. 26. 18:09
 10/12 A kérdező kommentje:

Este megint félórás fulldoklás volt, mire az első nagy adag cucc felszakadt neki. Aztán a gőzölésre rá tudtam venni, utánna szerencsére több köpet is feljött, bár nem sárga, csak átlátszó.

Reggel megint sárga, illetve öklendezve jött ki.

Meddig tart míg ez kiürül neki????

2020. aug. 27. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!