Nagyon aggódom anyu miatt. Slejmtől vagy mi az, megfulladhat egy felnőtt??
Nagyon meg volt fázva, de már csak ennyi maradt, hogy ez a valami betapad a torkára. Sajnos napközben nincs lehetősége könnyíteni magán.
Tegnap este a fürdőben már 10 perce köhögött, krákog ott, öklendezett, majd megijedtem bementem hogy megkérdezem hogy jól van e. Hát nem volt.... Még kb 10 perc küszködés után jött fel egy nagy sárga takony és átlátszó nyál...
Mondta hogy se le se fel nem akart menni a cucc. Reggel simán sikerült kiköhögnie.
Most napközben tuti megint le ragad neki...... Ugye nem lesz baj????
Ma megyek érte kocsival, hogy hamarabb hazaérjen. Ne tartogassa addig. Köptetőt nem akar mert ott elvileg nem tudja megoldani úgy hogy mások ne hallják. De beszélni fogok vele.
Már előre félek hogy ma is így fog fulladozni tőle
Este megint félórás fulldoklás volt, mire az első nagy adag cucc felszakadt neki. Aztán a gőzölésre rá tudtam venni, utánna szerencsére több köpet is feljött, bár nem sárga, csak átlátszó.
Reggel megint sárga, illetve öklendezve jött ki.
Meddig tart míg ez kiürül neki????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!