Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon aggódom anyu miatt. ...

Nagyon aggódom anyu miatt. Slejmtől vagy mi az, megfulladhat egy felnőtt??

Figyelt kérdés

Nagyon meg volt fázva, de már csak ennyi maradt, hogy ez a valami betapad a torkára. Sajnos napközben nincs lehetősége könnyíteni magán.

Tegnap este a fürdőben már 10 perce köhögött, krákog ott, öklendezett, majd megijedtem bementem hogy megkérdezem hogy jól van e. Hát nem volt.... Még kb 10 perc küszködés után jött fel egy nagy sárga takony és átlátszó nyál...

Mondta hogy se le se fel nem akart menni a cucc. Reggel simán sikerült kiköhögnie.

Most napközben tuti megint le ragad neki...... Ugye nem lesz baj????

2020. aug. 26. 14:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem cigizik, nem szed más gyógyszert.

Mi az a COPD?

Nem azt szégyelli, hogy beteg, hanem ezt a krákogást,öklendezést...

2020. aug. 27. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem! Hörgő gyulladása lehet, vagy erős megfázás miatt lerakódás. Kellene neki antibiotikum is lehet! Miért nem megy el orvoshoz? Ez így nagyon elhúzódhat, és komolyabb szövődmények is lehetnek.
2020. aug. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!