Kinek van térdkalács ficama? Nekem 13 évesen kezdődött.
13 évesen fél évente mind a két térdem felváltva fordult ki, (a bal 4szer, a jobb 3szor) aztán most 4 évig semmi. Ilyenkor én rakom vissza..
Tegnap megint kifordult. A doki műtétet javasolt, de egy ismerősömön az sem segített.
Kinek van ilyen problémája? Megműtettétek vagy hagytátok? Mi a legjobb? Hogy élitek ezt meg? Létszives mindent írjatok le ezzel kapcsolatban!
Hű de gyorsan válaszoltatok :) Köszönöm :)
Nem tudom mi lenne a helyes.. megműteni vagy sem.. Egy biztos, ez nem megoldás.. Az ember nem tudja mikor megy ki és marad ott. MErt utána nem tudok ráállni, mert megint kimegy.. jártam már így
Megműtötték a térdem.
Elég jó dokit fogtam ki, elmondott mindent, mi és hogyan fog történni, tényleg le a kalappal előtte. Nyugtatólag hatott a tájékozottsága, magabiztossága.
Azt hittem ha felébredek, megfogok halni a fájdalomtól mint általában sokan jajgatnak műtét után. De nem. Nem volt és azóta sincs fájdalmam, érzékeny volt kb 3-4 napig. De nem éreztem fájdalmat. Csak a cső fájt, amit bevezettek hogy a vér ne gyűljön fel a térdembe, de másnap kivették. 3 csavart rakott a csontba,azzal fogatta oda az ínt. Azt mondta az a gond hogy a térdkalács milliméterekkel van arrébb, és ettől van ficam.
Gondoltam leírom neked "sorstárs", remélem hasznot veszel belőle, és belevágsz te is. Ne legyen kellemetlen az életedben ez, ha helyrehozható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!