Lehet valamilyen egészségügyi problémám abból ha a földön alszom?
Figyelt kérdés
Múlt héten a legjobb barátnőmnél voltam és már késő volt így nem jutottam haza.Mivel csak egy ágya van és a kanapéja kicsi ezért úgy voltam vele,hogy megágyazok a földön.Egy vastagabb takarót terítettünk le arra feküdtem.Arra számítottam,hogy borzalmas éjszakám lesz a kemény földön és semmit nem fogok aludni.Ennek ellenére bár az első fél óra nagyon szokatlan volt,elaludtam és nagyon jól aludtam,reggel pedig kellemes közérzettel ébredtem.Azóta otthon is sokszor aludtam este a földön és nagyon kényelmesnek találtam még ha tudom,hogy bizarr a dolog..
Viszont aggaszt,hogy gerincbeteg leszek vagy valami ilyesmi.Lehet bajom belőle??
2020. aug. 21. 19:29
1/4 anonim válasza:
Semmi. Japán teljes lakossága a földön alszik + még 3 milliárd ember a Földön.
3/4 anonim válasza:
Hát én a helyedben szorosan a barátnő mellé feküdtem volna.
4/4 anonim válasza:
Földön (kemény helyen) egészségesebb is. Pont hogy ott egyenesebb/jobb a hátnak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!