Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek van már elege ebből a...

Kinek van már elege ebből a párás, meleg időből?

Figyelt kérdés

23 vagyok, totál egészséges, nem túlsúlyos. Egész életemben izzadós voltam, főleg a hónaljam és a derekam környékén. De ez a 30 fok ez halál. Megmozdulni se tudok kint, folyamatosan törölgetem a hátamról az izzadtságot, hogy ne ázzon át a pólóm. Nagyon kényelmetlenül érzem magam miatta, kicsit rá is szorongok, hogy én izzadok egyedül és senki más. A kocsiba póló nélkül ülök be, mert csak odaizzadna a hátam az üléshez. Amúgy szoktam sportolni (futok erdőben), szóval arra se lehet ráfogni, hogy a lusta életmód miatt lenne.

Van itt más is aki ilyen?

2020. aug. 16. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Nekem,gyűlölöm a nyarat.
2020. aug. 16. 10:58
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Én is már döglődöm. Nagyon várom már a hűvösebb időt. Ez a nyirkos meleg teljesen ki készít. Szinte kiveszi az emberből az erőt.
2020. aug. 16. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
En is igy vagyok ezzel. Sajnos aludni sem tudok nagyon a meleg miatt.
2020. aug. 16. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Pont ha póló nélkül ülsz a kocsiba akkor ragadsz oda az üléshez.
2020. aug. 16. 11:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Arra megy ki a játék, hogy ne izzadjam össze a pólómat. Az üléshez odaizzadok, kiszállok, letörlök mindent (a hátamat is) és felveszem a száraz pólót.
2020. aug. 16. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Mielőtt lepontoznátok:

A válasz hasznosságát pontozzuk nem azt hogy veled ellenkezik e a véleménye!!!

Én imádom a nyarat,és vannak szokásos nyári dolgaim amivel lehulok,nem gondoltam hogy ilyen konnyen kezelem majd de igen imádom!

Bár még csak most kezdődne!

Jön a hulye iskola megint! Az esös unalmas őszi napok!

Fuj!

Vissza a nyaraaaat!!

2020. aug. 26. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!