Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok mindig fáradt?

Miért vagyok mindig fáradt?

Figyelt kérdés

Mindig sportolok, egészségesen táplálkozok. Úgy érzem semmi sem jó nekem. Így érzem már 1 hónapja magam. Nagyon fáradékony vagyok mostanában. Beszélgetni sincs kedvem senkivel. Ha itthon vagyok szüleim folyton piszkálnak hogy lusta vagyok. Alvás zavarom nincs, mindig tudok aludni. Ma pl 00:30 körül feküdtem le és 13:30kor keltem. Miért vagyok mindig fáradt? Hiába pihenek ugyanolyan fáradt vagyok. Remélem ez nem marad így, kérlek segítsetek mit kellene tennem. A válaszokat köszönöm!

17/l

2020. aug. 13. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindig 12-13 órákat alszol, vagy csak mostanában?

Baromi sok az a 13 óra.

7-8 az amire az emberi szervezetnek szüksége van, ez egyénenként változik. Már a 10 óra is elég káros lehet hosszútávon.

Ha mindig ennyit alszol, akkor számos dolog lehet.

Lehet a mostani időjárásra vagy érzékeny, hiába vagy fiatal.

Állandóan változik a légnyomás, megterhelő a szervezetnek.

Lehet, hogy kevesebb vitamint/aminosavakat/ásványi anyagokat viszel be a szervezetedbe, mint eddig, vagy most még jobban szükségét érzi neki a szervezeted valami extrém igénybevétel miatt.

2020. aug. 13. 22:43
 2/2 Salx Narval ***** válasza:
Ezt a kérdést a háziorvosodnak kellene feltenned. Kb én is arra tippelnék mint az első válaszadó de gondolom nem tippekre hanem válaszokra vársz, azt viszont az orvosod tud adni egy általános kivizsgálás alapján.
2020. aug. 14. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!