Miért vagyok mindig fáradt?
Mindig sportolok, egészségesen táplálkozok. Úgy érzem semmi sem jó nekem. Így érzem már 1 hónapja magam. Nagyon fáradékony vagyok mostanában. Beszélgetni sincs kedvem senkivel. Ha itthon vagyok szüleim folyton piszkálnak hogy lusta vagyok. Alvás zavarom nincs, mindig tudok aludni. Ma pl 00:30 körül feküdtem le és 13:30kor keltem. Miért vagyok mindig fáradt? Hiába pihenek ugyanolyan fáradt vagyok. Remélem ez nem marad így, kérlek segítsetek mit kellene tennem. A válaszokat köszönöm!
17/l
Mindig 12-13 órákat alszol, vagy csak mostanában?
Baromi sok az a 13 óra.
7-8 az amire az emberi szervezetnek szüksége van, ez egyénenként változik. Már a 10 óra is elég káros lehet hosszútávon.
Ha mindig ennyit alszol, akkor számos dolog lehet.
Lehet a mostani időjárásra vagy érzékeny, hiába vagy fiatal.
Állandóan változik a légnyomás, megterhelő a szervezetnek.
Lehet, hogy kevesebb vitamint/aminosavakat/ásványi anyagokat viszel be a szervezetedbe, mint eddig, vagy most még jobban szükségét érzi neki a szervezeted valami extrém igénybevétel miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!