Izzadság ellen mit lehet még tenni ?
Nagyon elvagyok keseredve, már mindennel próbálkoztam.
Minden nap reggel este fürdők,
48 órás izzadásgátló dezodor és betét használok reménytelenül,sok vízet iszok
Felkotom kontyba a hajam
Már pót felső is van a táskámban.
Egészségesen eszek
153 cm 60 kg ha ez számít valamit
A munkahelyemen fizikai munkát végzek egy raktárban ahol hűvös van,de így is kimelegszem,áruösszekészítő vagyok,sokat kell pakolni.
Voltam vele orvosnál nincsen semmilyen mirigy problémám
Mégis mit tudnék tenni még
24L
Voltam már 55 kg is ugyan úgy folyt rólam az izzadság
Azt még hozzátenném hogy babapopsi törlőt is szoktam használni
És napi szinten edzek fél órát van itthon egy elipszis tréner gépem
Lehet, hogy pajzsmirigy túlműködésed van, érdemes volna megnézetni.
Solutio Antisudorica-t próbáld ki.
Köszönöm a válaszokat
Max 1.5 liter vizet ha megtudok inni egy nap az nem valami sok
Nem annyira sok azért a 60kg, hogy az jelentse a problémát. És nehogy ne igyál, az még többet fog ártani, kezdve az ízületek kocsonyásító anyagának távozásától a vesebajokig.
Szerintem menj el mégegyszer egy orvoshoz, mert láthatólag tényleg mindent megteszel és valóban orvosi gondok álhatnak a háttérben. Minden testrészeden egyformán izzadsz, vagy pl csak a hónaljnál érzed extrém módon?
Előző vagyok.
Eszembe jutott, hogy létezik a túlzott izzadásra gyógyszer tabletta formájában is. Érdemes lenne bemenni egy gyógyszertárban és kikérni a gyógyszerészek véleményét.
Ezt a Benu oldalán találtam:
"Ennek a jelenségnek az eredete genetikai is lehet. Vagy a kézben, lábban és hónaljban lévő izzadtságot termelő mirigyekből rendelkezhet valaki többel, mint az átlagos, vagy mert a verejtékmirigyeket vezérlő idegek túl aktívak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!