Ez csak hiszti lenne?
Egyre fáradtabb vagyok, egy hónapja ez még rosszabb. Este 5-6 órakor megyek aludni, 9-11 órát alszok, de ez sem elég. Nem tudok koncentrálni, a szabadidőmben már olvasni se tudok, csak sorozatokat bámulok, mert másra nincs energiám. Majdnem minden nap fáj a fejem. A munkahelyemen romlik a teljesítményem, egyre több idő kell egy-egy feladat elvégzésére (iroda). Úgy érzem, hogy pihenésre lenne szükségem, de nem vehetek ki szabadságot, mert az összesre szükségem van az egyetem miatt. Már komolyan elgondolkodtam azon, hogy "véletlenül" eltöröm a kezem, hogy itthon maradhassak. Múlt héten már direkt mindent összefogdostam és hanyagoltam a kézmosást, hátha elkapok valamit, de nem volt "szerencsém". Igen, egy idióta vagyok, és még magamat is megijesztem ezzel a viselkedéssel.
Szerintetek ez csak hiszti? Mit csináljak, hogy újra jól érezzem magam?
(Vérvételen voltam még nyár elején, súlyos D-vitamin hiányom volt, de azóta szedek D-vitamint, eleinte napi 6000 NE kellett, most napi 3000 NE-t kell szednem.)
Köszönöm a válaszokat!
Én is úgy érzem, hogy pihennem kéne, de fizikai betegség nélkül nem merek itthon maradni. Sajnos a főnököm és apukám elég jól ismerik egymást, gyakran találkoznak (szerencsére nem ezért vettek fel), és szóba kerülhetek. Apukám néha besegít a cégnek (vállalkozó), így elkerülhetetlen, hogy találkozzanak.
Mondjuk a tejre érzékeny vagyok, ha reggelente megiszok 1-1 decit, az rendkívül látványos tud lenni.
Semmi mást nem akarok most csinálni, csak feküdni egész nap az ágyban és valami bugyuta sorozatot nézni, de most fel kell kelnem, hogy fél hatra beérjek az irodába mert egy gyáva nyúl vagyok aki még hazudni se tud. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!