Mi történik a testemben ilyenkor? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Szóval észrevettem hogyha megsérülök,pl kibicsaklik a bokám és meghúzódik egy szalag utána rosszul vagyok. Hányingerem van, melegem meg bágyadt vagyok. Ez akkor kezdődött mikor 2 évvel ezelőtt ráestem a könyökömre és valószínűleg egy hematóma volt a csonthártyámban. Pár napja pl. kibicsaklott a bokám, megroppant és meghúzódott a szalag. És nem ültem le egyből hanem mentem tovább a dolgomra. Utána nemsokkal nagyon rosszul érezte magam, mint aki mindjárt elájul. Először kék foltokat láttam, aztán hányingerem lett és utána egy kis ideig nagyon világosan láttam, tehát a betonszürke falat majdnem fehérnek láttam. Arra gondoltam hogy esetleg megijedek hogy elestem és/vagy a hirtelen fájdalomtól lehet. Ti mit gondoltok? Bocsi a helyesírási hibákért2020. júl. 27. 01:51
1/3 anonim válasza:
Ez olyasmi, mint aki rosszul van a vér látványától,csak nálad kicsit kiterjedtebb.
2/3 anonim válasza:
Az ijedtség okozza szerintem. Nekem megfajdult a torkom hajnalban. Úgy megijedtem hogy hidegrázásom lett és hasmenést kaptam. Meleg kávétól el is múlt a fájdalom nem vagyok lázas sem. Már megnyugodtam rendbe is jöttem fizikailag. Van ilyen sajnos ah ijedtségtől
3/3 anonim válasza:
Nyugi. Ez szimpla ilyedtség.
Szerencsére már nem, de 1-2 évvel ezelőttig én ha vérzett valamim rosszul voltam, hányingerem volt, nem bírtam beszélni. Ez is ilyesmi. Nekem az segített, hogy elmúljon, hogy sokat sebesült meg a bőröm (vérzett) és már egy idő után nem voltam tőle rosszul. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy törd ki a csontjaid meg minden, hanem hogy az idő során ez el fog múlni. Ahogy nekem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!