Mi történik a testemben már nem értek semmit?! 18/L
16 és fél éves korombam vagyis másfél éve volt egy cisztám ettől nem jött meg(még szűz voltam más nem okozhatta) végül Norcolut hozta meg a vérzést..
Most itt vagyok 18 évesen és nem védekeztem a barátommal többször is bennem ment el
most is késik egy hete erre ma teszteltem negatív...
vagyis akkor megint ciszta ami a legutolsó gondolatom lett volna.
mert sose gondoltam volna hogy bő másfél év múlva megismétlődik ez velem pedig tényleg azt hittem tuti terhes vagyok
miért játssza ezt velem a testem?
tönkre tesz :/
Velem is ciszták szòrakoznak èvek òta. A maganorvos a legjobb dontes. Sajnos, túl összetett az eseted. MI nem tudunk segiteni. De a hormonos tablettak legyenek az utolsok , amiket használni kezdesz ennyire fiatalon. Barmit tesznek de jot nem. Hasznalsz fog.gatlot? Vagy babara gyurtok, hogy elment benned?
23N
A ciszta soha nem múlik el, időnként kiújul. Másrészt, ha félsz a terhességtől, akkor vagy ne szexelj, vagy írass fel fogamzásgátlót használjatok gumit mit tudom én. Millió lehetőség van.
aztán meg jön az a című történet, hogy terhes vagyok mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!