Miért színtelen a vizeletem, ha megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztok?
Azt olvastam, hogy az átlátszó vizelet a túl sok folyadékfogyasztás jele. Pár hete kezdtem el elegendő folyadékot inni, azelőtt maximum fél-egy liter volt a napi folyadékbevitelem. Nem éreztem, hogy keveset iszok, nem fájt a fejem, nem voltam szomjas, és a vizeletem színe is normális volt. Mostanában viszont egyre több vizet fogyasztok, megvan a napi 1,5-2 liter, és szinte nincs is színe. Holott az emberi testnek nagyjából napi 2-3 liter vízre van szüksége? Mi itt a probléma?
17/L
Mi itt a probléma? Semmi. Ha több vizet iszol, akkor világosabb a vizelet. Ez olyan mint a málnaszörp. Ha több vizet öntesz hozzá, halványabb lesz.
Ha nincs semmi vizelési panasz, nem büdös a vizelet, nem csíp, nem kell gyakrabban menni, akkor a világon semmi teendő nincs azzal, hogy valakinek világosabb a vizelete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!