Hány éves korig növök? Lehetek még magasabb?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.173 cm .Eddig nem edzettem sokat,de már egy hónapja folyamatosan csinálom.A magasságommal azomban nem vagyok kibékülve.Ez segíthet a növésben?Mit tanácsoltok?2020. júl. 5. 20:57
1/5 anonim válasza:
Én 15 évesen voltam ekkora és azóta sem nőttem.
22/f
2/5 anonim válasza:
Csodát ne várjál, de elődordulhat.
3/5 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, hogy az alvás és az evés segíti a növést :D
4/5 anonim válasza:
Elméletileg akár 22-24 éves korig is tarthat a növekedés de a genetika itt is érvényesül. Noha ma tényleg nagyobb az átlagos testmagasság mint 100 vagy 200 éve azért ha a családban nincs 2 méteres vér szerinti rokon akkor nem valószínű hogy te az leszel.
5/5 anonim válasza:
Az már nem alacsony a 173 cm amúgy 21 éves korig nőlhetel még ha nem is kitudja mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!