Ciprinolt és rivotrilt szedhetem párhuzamosan?
Figyelt kérdés
A fejem olyan furcsán érzem néha napok óta, mintha egy sisak lenne rajta és szorítaná.2020. júl. 3. 16:41
1/4 anonim válasza:
A ciprinol és a rivotril két különböző gyógyszer
Az egyik baktériumok ellen van a másik meg alapvetően epilepszia ellen van kitalálva de szedik a rivotrilt depressziósok meg idegbetegek is
Én a Rivotriltol nem lettem nyugodtabb szerintem nem egy jó gyógyszer, csak egyensúlyzavaraim lettek tőle miközben még mindig ideges voltam 1mg Rivotril és 1,5mg Frontin mellett
2/4 A kérdező kommentje:
Tehat a valasz? :D
2020. júl. 3. 16:58
3/4 anonim válasza:
Elméletileg két külön gyógyszer ami másra hat, szóval elméletileg szedhetnéd
De lehet, hogy allergiás vagy rá valamelyik összetevőjére aztán azért érzed furán magad
Ha továbbra is fennállnak a panaszok akkor beszélj azzal az orvossal aki felirta neked ezeket a gyógyszereket
4/4 A kérdező kommentje:
Mar 1 hete szedem az utobbi 2 napban van ilyen . Ha lett v na mar elejen lett v na szentem nem!
2020. júl. 3. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!