Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez most pontosan mitől van?...

Ez most pontosan mitől van? Ugye nem valami komolyabb betegség?Mit kellene csinálnom hogy visszajöjjenek?

Figyelt kérdés
Nyolc hónapja kezdtem el dolgozni,akkor voltam 86 kilogramm.Ma méredckedtem és 79 kilogrammot mutatott a mérleg.Megijedtem mivel mióta elkezdtem dolgozni,azóta csak jönnek le a kilók.Munka után mindig megyek edzeni,és naponta háromszor étkezek.182 cm és jelenleg 79 kilogramm vagyok.Nem szeretnék jobban lefogyni,és attól tartok hogy valami komolyabb betegség van a háttérbe (21 éves vagyok).Tudnátok ötleteket,tanácsaokat adni,hogyan tusnám visszaszedni a leadott kilókat,és hogyan tudnám 80 kg fölött tartani rendszeresen a súlyomat?

2020. jún. 25. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
2020. jún. 25. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Irigyellek:) persze tudom, hogy nem túl jó dolog soványnak se lenni(voltam én is az), de hidd el egy hízó/tömegelő kúra élvezetesebb, mint a fogyás. Egyél zsírosabb ételeket(pörköltek, bacon), nyugodtan mehet, egy kis egéshséges nasi is: zabkása,fehérjeturmix,fehérjeszelet. Avokádó, gyümölcsök, banán, zsírosabb husok, zsírosabb tejtermékek. Egyél nyugodtan mindent amit megkívánsz, napi 5ször. Tiszta étkezéssel is lehet hízni, nem kell szemetet enni:)
2020. jún. 25. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!