Ez most pontosan mitől van? Ugye nem valami komolyabb betegség?Mit kellene csinálnom hogy visszajöjjenek?
Figyelt kérdés
Nyolc hónapja kezdtem el dolgozni,akkor voltam 86 kilogramm.Ma méredckedtem és 79 kilogrammot mutatott a mérleg.Megijedtem mivel mióta elkezdtem dolgozni,azóta csak jönnek le a kilók.Munka után mindig megyek edzeni,és naponta háromszor étkezek.182 cm és jelenleg 79 kilogramm vagyok.Nem szeretnék jobban lefogyni,és attól tartok hogy valami komolyabb betegség van a háttérbe (21 éves vagyok).Tudnátok ötleteket,tanácsaokat adni,hogyan tusnám visszaszedni a leadott kilókat,és hogyan tudnám 80 kg fölött tartani rendszeresen a súlyomat?2020. jún. 25. 17:36
2/2 anonim válasza:
Irigyellek:) persze tudom, hogy nem túl jó dolog soványnak se lenni(voltam én is az), de hidd el egy hízó/tömegelő kúra élvezetesebb, mint a fogyás. Egyél zsírosabb ételeket(pörköltek, bacon), nyugodtan mehet, egy kis egéshséges nasi is: zabkása,fehérjeturmix,fehérjeszelet. Avokádó, gyümölcsök, banán, zsírosabb husok, zsírosabb tejtermékek. Egyél nyugodtan mindent amit megkívánsz, napi 5ször. Tiszta étkezéssel is lehet hízni, nem kell szemetet enni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!