Miért érzem ezt?
Én azt javaslom, hogy ezeket az internetes oldalakat olvasd át remélem választ kapsz a kérdésedre:
Keresési eredmények
Internetes találatok
Ájulás - Betegségek | Budai Egészégközpont
bhc.hu › betegsegek › ajulas
Az ájulás akkor következik be, amikor az agy vérellátása valamilyen oknál ... Ha ez csak 1-2 másodpercig tart, akkor szédelgés, hirtelen ólmos fáradtság, ásítozás jelentkezik. ... Az ájulásos rosszullétet viszonylag sok dolog okozhatja, van köztük ... ájulás: fekvő, vagy ülő helyzetből hirtelen felpattanva egyesek akár az ájulás ...
Mik a fáradtság gyakori okai és tünetei?
www.meregtelenites-beltisztitas.com › faradtsag
A fáradtság nagyon sok esetben valamilyen egészségi probléma tünete. A fáradtság nem lehet életforma, tegyünk ellene, hiszen megszüntethető.
Keresés - InforMed Orvosi és Életmód portál - Informed.hu
www.informed.hu › az_orvos_valaszol › szendei › mys...
Most a koronavírus miatt sem nőgyógyászt, sem a háziorvost nem érem el. ... Később levert a víz, ki kell... 5. Rosszullét. (2019-11-05). Tegnap este jöttem Üllőről ... vettem magamon észre, minden reggel úgy kelek fel, hogy nem érzem magam jól. ... Orgazmus után általában rosszul vagyok: hányinger, fáradtság a hatása .
Napok óta szedek vitaminokat, sokat javult a helyzet. Viszont késő délelőtt és este szintén jelentkezik a kissé kómás állapot, de már nem annyira mint eddig.
Lehet, hogy talán kialvatlan vagyok, és azmiatt annak ellenére, hogy álmos nem nagyon vagyok? Mert az elmúlt héten sokszor csak 4-5 órákat aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!