Volt már olyan, hogy influenzásan dolgotzál?
Figyelt kérdés
Hogy történt?2020. jún. 25. 12:15
3/17 anonim válasza:
Volt. Maszkban, lázasan de dolgoztam mert olyan helyzet volt a munkahelyemen, hogy nem tudtam elmenni tápénzre/szabira. Nem kényszerítettek, én vállaltam szolidaritásból.
4/17 A kérdező kommentje:
És hogy bírtad? Meddig voltál beteg? Elkapta tőled valaki?
2020. jún. 25. 12:36
5/17 anonim válasza:
3 vagyok. Nem kapta el senki, kb 1 hét volt. Gyógyszerekkel azért ki lehet bírni. A maszk viszont kellemetlen, de szükséges.
6/17 anonim válasza:
Nálunk hülyének nézik az embert, ha influenzásan és lázasan otthon van és nem jön dolgozni.
7/17 anonim válasza:
"Nem kapta el senki"
Vagy ki tudja...
8/17 anonim válasza:
7#, 3-an vagyunk egy irodában, velük érintkeztem csak és sem ők, sem a családjuk nem volt náthás szóval elég nagy biztonsággal állíthatom, hogy én tudom...
9/17 A kérdező kommentje:
3-as: Mérgesek volták Rád, hogy így mentél be?
2020. jún. 25. 13:00
10/17 anonim válasza:
"velük érintkeztem csak"
És amíg beértél a munkahelyedre?
"és sem ők, sem a családjuk nem volt náthás"
Másnak is továbbadhatták, nem csak a családjuknak, hiszen ők viszont másokkal is érintkeztek, nem csak veled meg a családjukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!