Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyi idő alatt ürül ki a...

Mennyi idő alatt ürül ki a GHB (Gina) a szervezetemből?

Figyelt kérdés

A hetvegen bulizni voltunk a baratnommel, ahol nagyon felelotlen modon elfogadtam italt egy par oraja ismert kulfoldi sractol es a barataitol... mielott megittam volna kicsit mar be voltam csiccsentve de nem voltam rosszul illetve reszeg sem voltam. Elotte nap szinte semmit nem ettem, ez is egy hiba volt. Miutan megittam amit adtak semmire nem emlekszem, teljesen onkivuleti allapotban voltam a baratnom beszamoloja szerint, nem tudtam jarni, nem tudtam magamrol, ha nincs ott a baratnom azt csinalnak velem amit akarnak...

Utanaolvasgattam es azt tartom a legvaloszinubbnek hogy a gina volt az a szer amit belekevertek az italomba. A kerdesem az lenne hogy mennyi ido alatt fog kiurulni a szervezetembol? 2 napja tortent es meg mindig rossz a kozerzetem, szedulok.

2020. jún. 22. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
1 nap alatt normál esetben
2020. jún. 22. 17:28
 2/2 anonim ***** válasza:
De elképesztöen ostoba voltál,csak szerencsén múlt hogy nem eröszakoltak meg
2020. jún. 22. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!