Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért szédülök ha mozgatom a...

Miért szédülök ha mozgatom a fejem? 19/F

Figyelt kérdés

Arra ébredtem, hogy valami olyan fura. Felkeltem az ágyból, hogy induljak reggelizni és elkezdett forogni a világ, de nem olyan szédülés, mint mikor el akar ájúlni az ember, hanem valami másfajta. Azt hittem csak azért volt mert túl hírtelen keltem ki az ágyból, de nem múlt az óta se, de észre vettem ha egy helyben ülök/fekszek akkor nincs semmi, csak akkor mikor mozgok.

Semmi más bajom nincs, nem is volt, talán annyi van, hogy a szemem érzékeny a fényre.

2020. jún. 16. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Millió dolog okozhatja: magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, sokat aludtál, keveset aludtál, időjárás, bedugult a füled, be fog dugulni a füled, alacsony vércukor szint. Tudnék még írni, vagy 50 dolgot, de most eltekintek tőle.
2020. jún. 16. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szabad felkelés után egyből indulni.A füled még nem alkalmazkodott az új testhelyzethez.Aztán emeld fel a fejed,a szemeiddel nézz jobbra,balra.Erre a forgó szédülésre azért figyel oda. Ez más betegséget is jelezhet.
2020. jún. 16. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, a napokban ugyan ez történt velem is. Véletlenül megsértettem a fülemet és begyulladt. A gyulladástól pedig egy átmeneti vertigó állt fent. Pár napig tartott a szédülés és kísérte hányinger. Majd elmúlt, mertem újra zenét hallgatni és megint előjött. Nem sokára megyek időpontra fül orr gégészhez.

De igazából rengeteg oka lehet sajnos ennek. Remélem minden renebe jön/jött.

2020. jún. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!