Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ma reggelre nagyon bedagadt...

Ma reggelre nagyon bedagadt mindkét szemem alul és felül is! Mitől lehet? Mit tudnék vele csinálni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Allergia? Amúgy irány az ügyelet.
2010. júl. 31. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem is vmi allergia! de ha nem is akkor is mindképp ügyelet! Ha allergia azért (nehogy betagadjon a torkod is pl) ha pedig nem akkor h mi (nehogy komolyabb gond legyen)!
2010. júl. 31. 15:43
 3/8 A kérdező kommentje:

olyan "vizenyős",talán ez a legjobb kifejezés rá...

nem ettem,ittam,használtam semmi új dolgot...szóval passz:)

2010. júl. 31. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
valóban allergiának tünik.Kalcium kéne. Az VIZESEDÉS pedig valószinű ödéma. Ha beütöd a gépbe, hogy ödéma, már hozza is az alergiát. Nézd át a testedet, nincs - e csipés rajtad és is szenvedek egy ronda csipéssel a hónom alatt. Kenegetem fenistillel, de nem sokat segit. Az ödéma pár nap múlva lelohad.
2010. júl. 31. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak simán megcsípte a szúnyog, velem is volt már.

De ha izgulós fajta vagy, menj orvoshoz.

2010. aug. 2. 22:16
 6/8 A kérdező kommentje:
nem csípet meg semmi...
2010. aug. 3. 20:50
 7/8 anonim válasza:
Calcium-Sandoz pezsgő tablettát igyál amugy az anyukámnak is volt ilyen de neki még a fülcimpája is megdagadt biztos valami alergia.
2010. aug. 7. 08:38
 8/8 anonim válasza:
Ne verekedj... :):):):)
2010. aug. 23. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!