Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi volt ez az erős megszédülés?

Mi volt ez az erős megszédülés?

Figyelt kérdés
Ültem az asztalnál és 2-3 mp-ig nagyon megszédültem. Semmi más tünetem nem volt, csak azt hittem, hogy el fogok ájulni, de aztán visszarázódtam. Olyasmi érzés volt, mint amikor el akarok aludni, aztán hirtelen felriadok. 30 éves vagyok, nincs magas vagy alacsony vérnyomásom. Azt vettem észre, hogy utána fej mozgatása vagy lábmozgatásra is mintha beszédültem volna.
2020. jún. 10. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt honnan tudod hogy nincs baj a keringéseddel?

Egyik évben elmész orvoshoz nincs baj. De az nem azt jelenti hogy jövőre se lesz semmi bajod!

Nagyon nem normális dolog!!

Nem kimerült vagy?

Menj el házi orvoshoz! Szólj oda telefonon neki és ő elkuld egy kivizsgálásra!!

Oke?

2020. jún. 10. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ma ez mar a sokadik kerdes es en is tapasztaltam ezt magamon a napokban, de nekem szinte mindennapos. Lehet leesett a vernyomasod egy pillanatra es az okozta a szedulest.
2020. jún. 10. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért én kivizsgáltatnám magam.
2020. jún. 10. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Mitralis prolapsus miatt 2-3 évente járok kardiológiára gyerekkorom óta. Legutóbb tavaly voltam: UH, Holter, EKG. Minden negatív.

Milyen vizsgálatok kellenek még?

Akkor lehet az időjárás okozta, ha ma több ilyen is volt másnak.

2020. jún. 10. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

A mai nap folyamán nagyon sokan jeleztek ilyen jellegű panaszt.

Tuti, hogy a front hatására történt.

2020. jún. 10. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!