Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hirtelen megszédülést mi okozhat?

Hirtelen megszédülést mi okozhat?

Figyelt kérdés
Olyan elájulok érzésem lett hirtelen de csak megszédültem. Sajnos pánikbeteg vagyok,és megijeszt minden ilyen dolog. És érzem hogy nehezen viselem most ezt a fülledt időt is. Lehet köze hozzá?

2017. máj. 7. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindentől meglehet szédülni. Leggyakrabban akkor, ha hirtelen leesik a vérnyomásod. Ez akkor van, ha ülő/fekvő helyzetből felpattansz, és teljesen normális.Sokan vannak így, páran még el is ájulnak, de ez nem veszélyes. A másik ok az alacsony vércukorszint. A szorongástól/pániktól is kitünően lehet szédülni.Az időjárás/légnyomás változás is okoz ilyen panaszokat Méresd meg a vérnyomásod, egyél rendszeresen, és ha ezek után sem múlik a szédülés, fordulj bizalommal a háziorvosodhoz!
2017. máj. 7. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem kezelteted a pánikbetegséged? én azt hittem lehetetlen kigyógyulni belőle mára teljes életet élek nyoma sincs a pánikbetegségnek
2017. máj. 8. 09:28
 3/3 anonim válasza:
Szerintem is a pánikbetegség egyik tünete, velem is elő szokott fordulni. Az előző válaszolótól kérdezném, hogy hogy sikerült meggyógyulnod?
2017. máj. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!