Hirtelen megszédülést mi okozhat?
Figyelt kérdés
Olyan elájulok érzésem lett hirtelen de csak megszédültem. Sajnos pánikbeteg vagyok,és megijeszt minden ilyen dolog. És érzem hogy nehezen viselem most ezt a fülledt időt is. Lehet köze hozzá?2017. máj. 7. 15:17
1/3 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől meglehet szédülni. Leggyakrabban akkor, ha hirtelen leesik a vérnyomásod. Ez akkor van, ha ülő/fekvő helyzetből felpattansz, és teljesen normális.Sokan vannak így, páran még el is ájulnak, de ez nem veszélyes. A másik ok az alacsony vércukorszint. A szorongástól/pániktól is kitünően lehet szédülni.Az időjárás/légnyomás változás is okoz ilyen panaszokat Méresd meg a vérnyomásod, egyél rendszeresen, és ha ezek után sem múlik a szédülés, fordulj bizalommal a háziorvosodhoz!
2/3 anonim válasza:
Miért nem kezelteted a pánikbetegséged? én azt hittem lehetetlen kigyógyulni belőle mára teljes életet élek nyoma sincs a pánikbetegségnek
3/3 anonim válasza:
Szerintem is a pánikbetegség egyik tünete, velem is elő szokott fordulni. Az előző válaszolótól kérdezném, hogy hogy sikerült meggyógyulnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!