Hogyan mulasszam el a hasmenést? Ugye ez nem valami komoly?
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem haza külföldről, ahol egyhe hasmenést kaptam, pedig nagyon vigyáztam a vízzel meg a kajával. Utána már alig ettem valamit. Szénkapszulát szedtem, ami annyit ért, hogy csak napi 1x-2x kellett mennem (de akkor is elég híg volt, és fekete, és csikart előtte a hasam).
Hazajöttem, abbahagytam a szenet és most újrakezdődött az egész. Eddig csak 2x kellett menni, de elég híg. Most ez mi? A fertőzéses dolgok durvábbak ennél, nem? Tönkrement a bélflórám, vagy mi (most kezdtem el szedni normaflore-t)?
2010. júl. 31. 14:03
11/11 anonim válasza:
Én egy jótanácsot melékelek neked, nekem jó volt,Édesanyád amit paradicsomot befőzött télire abból igyál félitert,megfogja állítani ,de jó a friss paradicsom is ki is tisztítja a beleket ,remélem sikerül. de ha nem áll meg a has mars ,akkor mars az orvoshoz üdv Zsóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!