Mitől lehet ez a szörnyű görcsös fejfájás, meg hogy foltok úszkálnak a szemem előtt?
Pár hete kezdődött, hogy nagyon durván belenyilal a fájdalom a fejembe, de nem sokáig, aztán utána újra és újra. Ilyen fekete kukacfélék úszkálnak a szemem előtt.
Sőt, ami nagyon megijeszt, hogy jön egy fura fájdalom, és utána pár másodpercig olyan, mintha nem a földön lennék. Régebben voltak ilyen epilepsziás dolgaim, az sem volt komoly, de kb. ahhoz hasonlítanám :( De lehetséges az, hogy így jön ki? Látszólag nincs semmi különös, az emberek ebből semmit nem vesznek észre.
Szomorú, hogy nem nagyon segit semmi.
Valakinél bevált valami gyógyszer? És ha igen,mi?
7. Vagyok
A donalgin néha segít nekem, de az ki is üt. De általában napi 3 donalgin szokott nekem segíteni (reggel - dél - este), de csak akkor ha időben (a fejfájás, vagy egyéb tünet kezdetétől mért 5 percben) beveszem. Aztán vagy segít, vagy nem. De ez én vagyok, lehet, hogy nálad használ.
Köszi.
A háziorvos valami r betüs gyógyszert javasolt, sajnos elfelejtettem a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!