Lehet Németországba nyugtató szereket kivinni?
2 hónapra megyek ki dolgozni, arra lennék kíváncsí, lehet/szabad-e nyugtatót (Frontin) kivinni?
nagy tételről lenne szó, kb 200 db ról...
nem kereskedi akarok vele, nekem van rá szükségem
2 hónapra 200 Frontin?
ugyan kicsi az esélye, hogy ellenőrizzenek, de ha mégis, akkorsimán rádverik,hogy kereskedelmi mennyiség.Nincs olyan épeszű orvos, aki ennyit felírna. Ha pedig a munkahelyeden megtudják repülsz.
200 szem, vagy 200 doboz?
Egyébként ha ott legális nyugtató, akkor ki lehet vinni. Úgy tudom, csak azokat a szereket nem lehet kivinni, ami odakint illegális. Nem 100%, de szerintem a frontin arrafelé nem illegális.
illegálisnak nem illegális.
De tényleg figyelj,hogy ne tudják meg, én se alkalmaznék senkit aki ilyen mennyiségben szed Frontint.
Utolsó: elég h*lye az a munkáltató, aki napi 1 szem frontin miatt ne alkalmazna valakit. Fogalmad sincs, hogy milyen szerről van szó. Jóhogynem a Herbária nyugtató tea is kizáró ok egy állásnál. :-D
Meg szerintem a kérdező fogja leírni az önéletrajzába, hogy miket szed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!