Miért érzem magam így? Nagyon rossz.
Szia! Teljesen olyan vagyok, mint te. Nekem is hanyasfobiam van. Bar en mar 10+ eve nem hanytam. Ha stresszelek tuti hanyingerem lesz es rossz kozerzetem, szoval nyugi, ha szarul is vagy nem feltetlen tenyleges betegseg miatt!
Voltal mostanaban valahol?
A panikbetegsegre meg szorongasra szedsz valamit? Vagy jarsz terapiara? Nekem a terapia segitett, kevesbe szorongok. Illetve , ha szorongok is , jobban kezelem, mint azelott.
A fobiat nem sikerult lekuzdenem sajnos terapiaval sem, es megneheziti az eletem, de mar megtanultam egyutt elni vele. Mas lehetoseg nincs.
Jaj, mintha magamat olvasnam. :) Igen, bebeszeled magadnak. Gondolom elofordul ilyen "rohamoknal" a hanyinger, mint tunet. Nincs betegseged, csak szorongsz-panikolsz.
Probald meg viccesen felfogni a dolgot, a humor nagyon jo eszkoz a panik ellen. "Na es ha behanyok mi lesz akkor, maskor is elofordult, el mult akkor is". Ugyanugy lehet a szorongos, panikolos rosszulleteket kezelni, mikor erzed, hogy kezd elhatalmasodni rajtad: "hat szia, gondoltam, hogy ezt a napot nem hagynad ki. Na gyorsan essunk tul ezen, haladjunk mert ma meg sok dolgom van.".
Nem, tipikusan pánikos-fóbiás tünetek. Nem vagy beteg. :) Ha ilyen vírusról hallok, én is egyből elkezdek rettegni.. nekem is emetofóbiám van.
Sportolok mostanában és egyre jobb a hangulatom is, közérzetem is, jól érzem magam a bőrömben. Szerintem kipróbálhatnád, ártani nem árt. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!