Mi történik a testünkkel ha nem használunk tusfürdőt/szappant fürdésnél csak sima vízet?
Negatív és pozitív tapasztalatokra egyaránt kiváncsi vagyok.
Mostanában elgondolkodtam azon, hogy mi lenne ha elhagynám egy darabig ezeket, főleg így, hogy itthol vagyok.
Nekem a futótársam extrém allergiás, és kb. 10 éve nem használ semmit fürdéshez és hajmosáshoz sem. Nyilván naponta fürdik, és hajat is mos (beáll a zuhany alá mindenestül). Illetve naponta friss tiszta ruhát is vesz fel.
Elég sokat futunk egymás mellett, így el tudom mondani, hogy nem büdös egyáltalán. Tiszta, normális ember, a haja is normális. (férfi amúgy)
Nyilván futás közben/után van egy normális felhevült izzadás szaga, mint mindenkinek, de ha nem tudod, hogy nem használt tusfürdőt meg sampont, nem mondanád meg.
Próbáld ki. Fontos, hogy naponta tisztálkodj, és tiszta mosott ruhát vegyél fel, enélkül nem fog működni. Ha pedig azt látod, hogy nem jön be neked, visszatérsz a tusfürdőhöz/samponhoz. Mit veszíthetsz? Semmit.
Retkes maradsz, ennyi. A viz nem oldja a borodon felgyulemlo olajat, zsirt, azt maximum a torolkozovel lesikalod utana, ugy ahogy.
A nemiszervedet sem tudom, hogy gondolod igy tisztan tartani, mondjuk fugg attol is, no vagy vagy ferfi, de a penisszagot azt nem fogja lemosni a viz :DDD (A futotarsas valaszolo lehet ruhaban nem erezte rajta, de az fix, hogy ha lekerulne a nadrag, beajulna tole az ember.)
Utolsó ezt megcafolnam, nekem mamám nem egyszer mesélte hogy otthon foztek a szappant.
Egyébként én is azt mondom, hogy retkes maradsz. Pont ma voltam futni, de még így is budos vagyok utána, hogy használok dezodort. A borodrol a koszt meg zsírt a víz nem oldja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!