Miért nem vitte fel a koffein a vernyomasom?
Tegnap reggel arra ébredtem, hogy mikor atfordultam a másik oldalamra, elkezdtem szédülni nagyon aztan visszafordultam és abbamaradt. De éreztem is hogy szar a kozerzetem is, majd elalszok. Mindig mikor megmertem a vernyomasom, 107 és 111 között volt. 18 eves vagyok, alig 50 kilo, és az átlag nálam 113 és 125 között szokott lenni, így ezt alacsonynak tartottam, mivel szedultem is kicsit, de leginkább almos, faradt, erőtlen voltam. Így ittam reggeli előtt két kisebb pohár sos vizet megittam, az nem segitett.. Aztan reggeli után egy csésze kávét, kis tejjel, majd szinten ezt megismeteltem ebed utan. De egesz nap nem húzta fel. Ugyanúgy 108 és 111 között volt pedig bicajoztam is délelőtt.
Most,lefekvés előtt is megmertem, es 110 volt.
Miert nem húzta fel a vernyomasom a koffein, a só, vagy épp a mozgás?
Vagy mit kell ilyenkor enni/inni/tenni?
Kávétól én is inkább elalszom, de nekem endokrinológiai bajaim vannak(hormonok)
Az erőkifejtéses mozgás az, ami felnyomja a vérnyomást, a kardio az nem feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!