Mitől fájhat a tüdőm? Többi lent
Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok és pár napja alkalmanként úgy elkezd fájni a hátamnál a tüdőm mintha beszorult volna a levegő(nem társul nehéz légzéssel). Akkor éreztem ilyet régen mikor rengeteget cigiztem egymás után. Gyomorégés lehet vagy csak a baba rendezi át a belső szerveim?2020. ápr. 19. 18:06
1/7 anonim válasza:
Jelenleg futkározik egy világjárvány, ami odabasz a tüdőnek
2/7 A kérdező kommentje:
Ez azért kicsit erős lenne, miután nem folyamatos a tünet, de azért köszönöm szépen! :)
2020. ápr. 19. 18:11
3/7 Kecskeember válasza:
1# Miért? :,DDDD.. Kérdés válasz: Menj el orvoshoz vele!!!
4/7 anonim válasza:
Refluxosként mondom hogy a gyomorégés durván ki tud a hátba sugározni kb az hátad közepe gyomor magasságban, ha voltak mar hasonló problémáid terhesség alatt vagy előtte akkor ez lesz az. Próbálj máshogy táplálkozni valami nem tetszhet a babának.
5/7 A kérdező kommentje:
Pár hete kínoz (főleg) éjszakánként a gyomorégés, úgyhogy nekem is ez volt az első gondolatom.
Köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 19. 19:55
6/7 anonim válasza:
Biztos h a baba bolonditja meg a dolgokat ott bent. Lehet h reflux lesz az. A kerdezot aki terhes kismama meg nem hiszem h panikoltatni kellene am azert erdemes lenni a dokit felhivni ez ugyben.
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta elmúlt a tünet, beszéltem a vedőnővel valóban gyomorégés volt.
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. ápr. 25. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!