Ha fáj a tüdőm vagyis mellkasom mit tegyek? És miért fájhat? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Pár napja lázam volt, a torkom fáj még picit, de szerencsére láz már nincs, viszont MINDEN levegővételnél szúr a mellkasom, amikor lehajolok akkor főleg. Lehet ezzel valamit tenni, vagy egyáltalán miert faj ennyire? (Nem dohanyzom, mielott valaki ezt írná!)2019. dec. 22. 18:36
1/6 anonim válasza:
Talán légcsőhurut kezdődik (bár ahhoz köhögés is társul), érdemes naponta 2-3 csésze kakukkfű teát meginni, mert a belőle felszabaduló timol bakteriosztatikus hatású, fertőtleníti a légutakat.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem köhögök egyáltalán, orrom sem folyik, csak ez van és a torokfájás. Nagyon szépen köszönöm kipróbálom
2019. dec. 22. 18:56
3/6 anonim válasza:
Tudom nem ezt a választ várod de a tüdőgondozóba kéne elmenned holnap mert elég gáz lesz ezzel karácsonyozni orvos nélkül. Kéne egy röntgen. Mert ez lehet tüdőgyulladás, mellhártyagyulladás is. Izmaidat nem húztad meg? Köhögéssel hogy állsz?
4/6 anonim válasza:
Bocsi most látom hogy nem köhögsz. Ptx?
5/6 A kérdező kommentje:
Ptx?
2019. dec. 22. 21:40
6/6 anonim válasza:
Nekem rendszeresen volt légcsőhirutom, nem köhögtem, de nem is szúrt mint neked, hanem egyfolytában fájt.
Holnap elmennék háziorvos hoz, pláne így hogy jön a karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!