Nem tudom elfogadni a kicsi melleimet, ismerős?
Amikor a te korodban voltam, ongyilkossagig depiztem, es azert nem volt baratom, hosszu hosszu ideig, mert szegyelltem a melleimet. Nagyon vekony letemre oriasiak. Meg rohogve ocsmany megjegyzesek zaporoztak naponta.
Aztan jo melltartokban lett onbizalmam utcan, feloltozve, rajottem, hogy bombanonek szamitok Epp ezert tovabbra sem volt baratom, mert rettegtem, hogy ha valaki megtudna, hogy a melltartot leveve log, abba belehalnek.
Iszonyu keson, plasztika nelkul jottem ra, hogy log es tetszik egy ferfinak.
De nezz meg egy 80-as evek beli szupermodellt. Ferfiak bolondultak magas csontos lapos nokert.
Amugy pedig van, hogy valakinek elvileg van esete, gyakorlatilag meg mas is nagyon tetszik neki.
A nagy mell voros poszto a bikanak, arra ne legyel feltekeny.
Szerintem akkor szabadna implantatumra gondolni, ha teljesen lapos lennel, vagy szoptatas utan uresen logna a borod, mint egy zacsko. Pici mellet meg kene szeretni.
Azért néz másokat a pasid, mert minek szeretne egy olyan lányt, aki nincs magával megelégedve/nem szereti magát. Ez kiul az egész kisugarzasodra. Amúgy Audrey H.nek is kis mellei voltak, nézd meg a korabeli fotókat és milyen gyönyörű nő volt... Nem az tesz nővé vagy szebbé, hogy kicsik a melleid.
Nekem sincs nagy, 70a-s vagyok sőt miután elmúlik a menstruációm egy kicsit visszabb is megy, de nem érdeklik a ferfiakat, mert kb másznak rám... nem minden a mell. Szeretned kell önmagadat, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!