Nem tudom elfogadni a kicsi melleimet, ismerős?
Irigylésreméltó probléma.
Csináltasd meg, egyszer majd biztos kinyitnak a plasztikai sebészek.
(BTW én a kisebb mellű lányokat mindig preferáltam. Főleg a sportosabb vékonyabb alkattal. Attól mert a férfiaknak izgató a nagy mell, még nem akar lelépni két nagy tőgy miatt)
1., 3.: Nem értem miért kell így lehurrogni a másik embert. Mivel te pasi vagy, nyilván neked nem egetrengető probléma. De nagyon sok nő szenved emiatt elhiheted. De egyébként igen, egyre több helyen olvasom és hallomásból is tudom, hogy a pasik többségének inkább a kisebb női mell preferál. De az viszont tényleg elég bántó tud lenni amikor sétálsz szeretett férfival az oldaladon és szembe jön egy olyan csaj akinek kétszer vagy háromszor akkora mellei vannak mint nekem és majd ki esnek a szemei. Ilyenkor érzem magam a legrosszabbul a kis melleim miatt.
2.: Akkor kb. egy cipőben járunk! :( Annyi különbséggel, hogy nekem az egész testalkatom vékony, így nem is várhatom el a nagy melleket. De sok olyan nő is van aki kicsit vastagabb testalkatú és még sincs melle. :/ Én sajnos ezzel próbálok együtt élni, elfogadni magam, soha nem fordult meg a fejemben, hogy mű melleket akarnék. Nem rakatnék műanyagot a testembe. Meg arról igazából tudnám, hogy nem az enyém, nem eredeti, nem saját magától nőtt meg akkorára. Ezt muszáj elrendeznem magamban, mert nagyon alacsony emiatt is az önbizalmam. De ahogy Te is írtad, engem is csúfoltak már nem egyszer a vékonyságom, kicsi melleim miatt. Tényleg nagyon bántó tud lenni és az emberek bele sem gondolnak ebbe. Senki nem tehet arról, hogy milyen az alkata.
Akkor pszichiáter vagy plasztikai sebész a megoldás.
Máshogy nem lesz nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!