Eléggé furcsán érzem magam. Honnan tudom, hogy koronavirus vagy már bebeszelem?
Tegnap este is hasonlóan éreztem magam, és aztán leültem filmet nézni és 1-2 ora múlva már teljesen jól voltam. Ma egész nap jól voltam, étvágyam is volt, talán egy kicsit gyenge voltam majd kimentem az udvarra, eléggé fújt a szél, estefelé volt már, huvos is volt, kicsit elkezdett folyni az orrom. Ettől megijedtem. Majd jött a többi és most már nagyon rosszul vagyok... :(
Bármit képes generálni az agy. Igaz?
Egyébként ha ennyire enyhe panaszaid vannak, akkor lazán átvészelnéd.
Szóval örülni kell neki kb, ha elkaptad és nem tüdőre ment.
Köszönöm a válaszokat!
De nem akarom a családban átadni senkinek és még rosszabbodhatnak is a tünetek:(
Egyébként februárban iszonyú beteg voltam 3 hétig. Akkor még nem is gondoltam koronavirusra. Nem éreztem a szagokat és az ízeket, folyt az orrom, fájt a torkom, kohogtem, a tüdőm mintha meg lett volna telve valami folyadékkal. Ettől az érzéstol hányingerem volt, nem bírtam enni, gyenge voltam, és annyira fáradt, hogy szinte állandóan aludtam. Egy napot se bírtam ki úgy, hogy ne aludjak be délután, de olyan is volt, hogy délutántól reggelig aludtam. A haziorvoshoz is elmentem, én már csak akkor megyek dokihoz ha nagy a baj, tényleg úgy éreztem, hogy nem bírom tovább. Ő is érthetetlenül állt. Aztán hála istennek rendbejottem. Lehetséges, hogy már akkor atestem rajta?
Most már azt érzem, hogy infarktusom van...Ha van is valami bajom, a legsulyosabb tüneteket szerintem a pánik okozza. Aludni se merek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!