Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van rá gyógymód? Vagy ilyen...

Van rá gyógymód? Vagy ilyen maradok örökre?

Figyelt kérdés

Hallo. Azt hiszem masfel eve ugyan itt, hasonlo kerdessel fordultam az oldalhoz.

2018. dec. 22-én itthon 4 fal kozt dobtam egy fel Holland ecstasyt azt hiszem 350mg-os volt. Elotte is eltem szerekkel, nem volt ujdonsag. Aztan egy gyerekkori kep beugrott (elpusztult csaladi kutyank) amit nagyon a szivemre vettem a pillanat heveben. Majd a kep, hogy ur isten mi a szart csinalok. Ebben a pillanatban a szo szoros ertelmeben hatlmas szuro fajdalmat ereztem a hasamban, a pulzusom felemelkedett az egekbe. Kapkodtam a levegot es azt hittem meg fogok halni hirtelen.

Ra par napra emesztorendszeri gondjaim adodtak es teljesen befordultam. Elotte ki probaltam kivancsisagbol milyen az analis izgatas. Gaz-gaz, nem gaz-nem gaz nem is ez a lenyeg. Akkor volt az, hogy teljes megrogzodesemme valt az, hogy valoszinuleg valamilyen fertozest tolhattam fel magamnak. Mindenfele tunetet produkaltam az altalanos rosszulletig ami sajnos a mai napig fent all. Nyakos szeklet, etvagytalansag, hasmenes, hidegrazas, szedules es rosszulletek.

Voltam mindenfele tukrozesen, minden fele vervetelen nem talaltak sehol semmit. Egy ev alatt szoktam le arrol, hogy beteg vagyok. Ez ido alatt magamat savaztam, ketsegek kozt voltam nagyon kemenyen.

El mentem pszichomokushoz is aki megallapitotta, hogy valoszinuleg a szerhasznalat megvaltoztatta az agyamban a dns-kepet. Irt fel nyugtatot is. 2 hetig szedtem aztan abba hagytam mert nem tapasztaltam javulast.

Azota amit erzek: vilagidegenseg, rossz kozerzet, magas vernyomas, a labamim kiutesesek, etvagytalansag, folyamatosan vizek vernek, nyalas szeklet ugyan ugy stb...

Ha szexualis kontaktom van vagy csak magam probalom izgatni a bal herem szinte eltunik a zacskobol, vizes hig allagu a spermam, olykor suru es darabos. Ez is ugymond azota van amiota ez elkezdodott.

Vannak pillanatok is amikor szo szerint elbutulok es nem tudom mihez kezdjek.

Egyszeruen nem tudom szavakkak leirni, hogy mi lehet velem. Ilyen meg nem volt ezelott soha, es tartodan fennall.

Ez valoban lehet psziches megbetegedes? Mi lehet ennek a kivalto oka vajon? Lenyegeben megprobaltam ossze szedni, hogy mi a problema. Bocsanat ha kicsit szet szort.

Megoldast keresek nem pedig savazast.

Az orvosok nem tudtak olyat mondani eddig amitol jobban ereztem volna magam vagy ami segithetett volna.

Es egyszeruen en ugy ezrem, hogy nem csak ugy hirtelen bolondultam meg, hanem a rosszul letek kovetkezmenyekepp, es a sajat boromon tapasztalt furcsa tunetek miatt.

Anno ha marihuanaval eltem tok ellazitott, lebegtem es kikapcsoltam tole, legrosszabb esetben is elaludtam. Manapsag ha ilyenhez nyulok felmegy a pulzusom az egekbe, eg az arcom, rosszul vagyok stb...

Mi lehet velem? Van ra gyogymod? Kihez fordulhatnek? Egyszeruen azt veszem eszre sehol sem vesznek komolyan, a balhet meg nem akarom kicsapni sehol attol nem lesz jobb ugy erzem. Mindent nem irtam le, probaltam a lenyegesebb dolgokat ossze szedni.

22 eves srac vagyok es tanacstalan nagyon.

2020. ápr. 11. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát öreg... vannak bajok :D
2020. ápr. 11. 19:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele, ezzel nem mondtal ujat haver!
2020. ápr. 11. 19:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, szerintem tedd le azokat a szarokat, ha épen/egészségben szeretnél 23 is lenni!

Sajna a dokik sem szeretik a kábítószereseket, ezért nem veszik komolyan.

Minek tolsz ilyeneket? Az alkohol csak az én időmben volt divat?

2020. ápr. 11. 20:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon elek szerekkel, sot! Semmivel se jobb az allapotom. Nem ez lenne a fo celja a kerdesemnek
2020. ápr. 11. 20:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi ez istennek tolod akkor azóta is a cuccokat, ha rosszul erzed magad tole, ha? Nincs semmi mas az unalmas eletedben ami feldobna? Étkezésed milyen? Sportolsz? Nem vagyok férfi, de nőként nagyon jól tudom, hogy valamikor sűrű a cucc, van amikor híg. Ez normális. :D A heréddel nem tudom mi van, lehet az is okes. Urológus meg tudja mondani. Sőt, kenetet is tud venni, nemi bajokra. Ha tükrözésed, vérvételed volt, nagy gond nem lehet hátul. Oda fertőzést nem nagyon tudsz felvinni szerintem. Max magánklinikán kérsz szekletmintabol vizsgálatot a panaszaid miatt, szintén urológián. Probléma megoldva. A pszichológiai problémáid (pl étvágytalanság, kiütés) alapján kérdem megint. Ha nyugtalan vagy, mi az istenért hazsnalsz bármilyen szert, ami rosszabithatja is? Neked pszichoTERÁPIA KELL, nem pedig gyógyszer. Tessek szépen elmenni masik pszichológushoz és folytatni tovább a kezelést.
2020. ápr. 11. 20:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Tovabbra is nyomatekositom: nem elek semmi olyannal amitol rosszul ereznem magam.
2020. ápr. 11. 20:16
 7/14 A kérdező kommentje:
sot, abszolut semmivel
2020. ápr. 11. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:

'Nem elek semmi olyannal'

'Manapsag ha ilyenhez nyulok felmegy a pulzusom az egekbe, eg az arcom, rosszul vagyok stb...'

Csak nekem tűnik kicsit ellentmondásosnak? Most akkor nyúlsz bármihez vagy nem? Semmilyen drogot ne használj, még füvet sem, mert így 1 db orvos sem fog komolyan venni!

2020. ápr. 11. 21:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"megvaltoztatta az agyamban a dns-kepet. "

Engem ez érdekelne. Kifejtenéd?

2020. ápr. 11. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor azt a reszt hagyd figyelmen kivul a tanácsomban és fogadd meg a többit.
2020. ápr. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!