Mennyi idő alatt erősödik fel egy legyengült ember?
Figyelt kérdés
Apukámnak több betegsége is volt egymás után, kb 3 hónapig feküdt. Wc-re, enni felkelt, néha kicsi séta, de 20 órát biztos feküdt naponta átlagban. Fogyott is, és láthatóan kisebbek az izmai. Azt mondja, hogy már 10 perc sétától is totál el van fáradva. Előte sem volt élsportoló. Egy átlag erőnlétet szeretne, de nagyon türelmetlen. Hány hét, vagy hónap kell, mire egész nap talpon tud lenni? 49 éves. A segítő válaszokat köszönöm szépen!2020. ápr. 11. 16:47
1/2 anonim válasza:
Senki sem fog tudni mondani konkrét számot.. Egyénileg különböző, kinek mennyi idő kell.. 3 hónapot feküdt, én azt mondanám legalább ennyi kell, hogy visszaálljon minden.. sajnálom, tudom nehéz de türelmesnek kell lenni! Minden nap egy kicsit jobb lesz
2/2 anonim válasza:
Szedjen béres cseppet c és d vitaminnal. Apukám és én is daganatos műtét után gyorsabban felépültem a segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!