Tudom kicsit buta a kérdés és már a csapból is ez folyik. Két hete tartó torok kaparás miatti enyhe köhögés mögött állhat koronavírus? 2 hét alatt más tünet ( láz. Stb ) nem volt.
Figyelt kérdés
köhögés, láz, koronavírus2020. márc. 27. 17:04
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez van. Nem tudom mit csináljak 😑
2/5 anonim válasza:
Esélyes, hogy sima megfázás, de mivel akár tünetmentesen is lehet az ember koronavírusos, így a fene se tudja.
Ha ez megnyugtat, nekem is kapar a torkom, és kicsit köhécselek is emiatt. Ilyen tavaszi időszakban, normál esetben, ezt az ember észre se venné, annyira természetes. Ha pedig koronavírus, akkor hála az égnek, hogy ennyivel megússzuk.
3/5 anonim válasza:
Simán lehet ez is. Sok embernél enyhe tünetekkel jelentkezik.
4/5 anonim válasza:
Gyomorsav, reflux. Ha savanykás ízű a szád és fehér a nyelved, akkor meg főleg.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én igazából csak attól aggódom, hogy ha az is két hét után még rosszabbodhat? gondolok itt arra , hogy súlyosbodna a helyzet. Vagy az már 2 hét alatt kijött volna jobban?
2020. márc. 27. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!