Mas is ugy erzi, a koronavirus miatt, hogy depressziv gondolatai vannak? Nincs ertelme az eletnek?
Figyelt kérdés
Peldaul regebben nem voltak ilyen gondolataim, de most mar kb a vilag vegere keszulok.
Le vagyok fogyva, nincs kedvem enni, nincs kedvem semmihez.
Ugy erzem ennek az eletnek semmi ertelme.
Egy virus igy feltudja boritani a vilagot, mi lenne, ha haboru lenne? Es meg micsoda gazdasagi valsag jon?
Mindenki elvesztette a munkajat korulottem, en meg dolgozom de rettegek mert egy csomo munkatarsam kohecsel...
2020. márc. 23. 07:04
1/4 anonim válasza:
Nem érzem úgy.
A motivációt nekem is nehéz megtalálni, de muszáj tovább csinálni.
Mert egyszer visszatérünk a normális élethez, és nem lehet akkor 2-3 hónap felgyülemlett tennivalót egyszerre pótolni.
Én pihennék egy kicsit, de április vége előtt felejtős:(
2/4 anonim válasza:
Fel a fejjel! Hamarosan egy rossz emlék lesz az egész. Szerintem az előrejelzések erősen pesszimisták. Az összes munkahely biztos nem létesül újra, de remélhetőleg csak ukrán vendégmunkásból lesz kevesebb a végére.
4/4 anonim válasza:
Én csak a felesleges Home Office miatt. Tiszta depresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!