Ez corona lenne? 6 napja köhögök, taknyolok. Höemelkedes, láz, fájdalom nincs. Vidéki varosban élek, nincs külföldi kapcsolatom.
Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 20:48
1/11 anonim válasza:
Akkor nem az. Habár sose lehet tudni, hogy kitől mit kapunk el, de a tiéd egy egyszerű nathanak tűnik.
2/11 anonim válasza:
Teszt nélkül semmi nem zárható ki, de feltehetően csak egy szokásos tavaszi megfázás. Mint rengeteg embernek.
3/11 anonim válasza:
Teszt nélkül nem lehet 100%-ra megmondani. Akár az is lehet, mert nem mindig egyformán jelentkeznek a tünetek. Tartsd be az óvintézkedéseket. Ha muszáj kimenned, tegyél valamit (maszk sál stb.) az arcod elé, az az általad kilélegzett fertőző anyag jelentős részét megfogja, így kisebb eséllyel fertőzöl meg másokat.
4/11 anonim válasza:
Én 4 napja vagyok náthás, enyhén fáj a torkom, köhögök, mintha hőemelkedésem is lenne. Ahogy olvasom a korona vírus tüneteit, akár az is lehet, hiszen ezek a tünetek is fel vannak sorolva, igaz kisebb százalékban, bár nem ez a fő, jellemző.
5/11 anonim válasza:
Én 3 hete köhögök, mégsem vagyok az :D
Nézz utána mik a tünetek, utána kérdezz hülyeségeket.
6/11 anonim válasza:
Én utána néztem a tüneteknek, elég széles a skála, és kisebb százalékban, de felsorolja a náthát, torokfájást, hasmenést is.
7/11 Roland Z. válasza:
Szia. Én slovákián Olaszországi cégben dolgozom. Mint programozó technikus. Maszkban, szemüvegben, kesztyűben. Tudom mi a helyzet. Annyit tudok mondani. Ami biztos az az a teszt. De szerintem nem kell aggódnod. Én akiket ismerek és benne vannak egész mások a tünetek mint írtad. További jó égészsége neked.
8/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező, mi bevezettük hogy minden nap inhalálunk vízbe nyomott fokhagymával. A fokhagyma virusölő, így a tüdőre is hatnia kell.1 dl víz, 1 nagy gerezd fokhagyma, csak annyira kell melegíteni hogy gőzölögjön, nem kell forralni.
9/11 anonim válasza:
Kedves kérdező keress fel egy orvost telefoni!
10/11 anonim válasza:
Van korona vírus infóvonal ingyen hívható majd ott megmondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!