Most őszintén a koronavírustól mindenki retteg az influenzát, meg a többit meg le se szarják?
Amit tudnánk tenni, az a higiénia, de arra a kedves emberek nem fiú gyelnek, köhögnek, nem mosnak kezet, de retteg, hogy a koronába meg belehal...
Pedig,amitn olvastam szinte kizárólag csak idős és/vagy krónikus betegségben, egyéb problémában szenvedők haltak bele...
Meg a magyar egészségügy... Ha elkapnánk se ismernék fel.
Elmondhatom, hogy a múlt heti influenza, rosszullét, magas láz, hasmenés volt legalább olyan rossz... De kezet mosni, ugyanmár, meg beleköhög a levegőbe, de parázik, hogy belehal a koronába...
Miért vesztenéd el a kutyádat, nem ölik le... Ha attól tartasz, hogy nem emgednek hazamenni hozzá, híd alatt nem maradhatsz, nem falvakat fognak akkor sem lezárni...
De mondom, a magyar egészségügyet tekintve, itt aztán fel nem ismerik, csesznek mindenre.
#1 Tényleg, miért veszítenéd el miatta a kutyádat?
Én egész idáig nem paráztam, de amennyire megy a pánikkeltés, már nálam is kezdik elérni a céljukat.
Csak tudjátok a higiéniát meg telibe szarják, a sok okos... Meg ő eddig csak megfázott, nem öltözött fel... De majd a korona elviszi...
Hihetetlen. Ezek simán továbbadnák is. Nulla szellőztetés, kézmosás bármi. Betegen maradjunk otthon, minek, az influenza csak influenza... Na majd a korona.
Ha már pánikolnak, a sok idióta, zzal kezdené, hogy kezet mosna, zsepibe tüsszent, vesz egy kézfertőtelnítőt. Megmossa a kezét wc után, amikor hazaér, étkezés, főzés előtt, meg ilyenek. Taknyos zsepit zárható helyre dobja...
De nem, mert van a korona, amibe belehalnak, meg halmozzunk élelmiszert... Vicc az egész!
Egy kicsivel nagyobb a halálozási aránya azt hiszem az influenzának 0.01, a koronának eddig kb 3% de pontos számok csak a végén lesznek.
Ami pedig az egészségügyet illeti valóban igaz, bár szerintem inkább nem akarják felismerni..
'Nem tudom mire ez a hisztéria, sokan csak azt érik el vele, hogy másoktól elvesznek alapvető élelmiszereket.'
Bármi lehet, jobb felkészülni szerintem. Nyilván nem romlandó dolgokat kell venni. Úgyis elfogy előbb utóbb.
Jó, de mire készülsz fel azzal, hogy bevásárolsz?
Egyébként még a kórházakban sincs egy terv erre kidolgozva,pedig lehetne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!