Bal kar zsibbad?

Figyelt kérdés

24N vagyok minőségellenőrként dolgozok,már egy pár hónapja.

Az utóbbi időben azt vettem észre,hogy munka közben,és munka után kb 10 percet és inkább este lefekvés után többször is (kb óránként 1x) 5 percig zsibbad a bal tenyerem, és van,hogy a karom is

A munkahelyen más is mondta,hogy ő is érzi néha,de nekem ez minden napos.

Házi orvoshoz elmentem,és az észre vételemet neki is jeleztem, igazából semmi vizsgálatra nem küldött el,nem írt fel semmit.

A munkahelyemen meg fog szűnni a részleg ahol vagyok és szét szórják az embereket máshova,van egy másik részleg ahová át járok besegíteni mert kevés az ember lesz felvétel oda és jeleztem is,hogy szeretném.Érdekes amig ott voltam,nem voltak zsibbadások.

Amúgy úgy tudom,hogy a bal kar zsibbadás rá mehet a szívre is,folyton mérem a vérnyomást, heti 1x magas,többi nap normális

Ezzel a zsibbadással hova tudnék elmenni orvoshoz ?

Szerintetek egészségügyi problémára hivatkozva szólhatok a főnöknek,hogy én most szeretnék át menni a másik részlegre ahol besegítettem ?

2020. febr. 21. 23:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen is volt baj a szívemmel 17 éves koromig szívzörejem volt, házi orvos folyton küldött fel a megyei kórházba kardiológushoz

Ezért nem értem a reakcióját az orvosoktól

2020. febr. 23. 03:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha én stresszelek akkor általában úgy jön ki rajtam,hogy gyomoridegbe vagyok és kitör belőlem egy kis sírás is
2020. febr. 23. 03:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor meg lehet szívprobléma, de egyszerűbb lenne ha leírnád

és utolsó ha az ember szorong akkor a perifériáktól vonja meg a test a vért és az energiát , így simán lehet zsibbadás , főleg ha terheled is ezeket a részeket pl edzés stb.

2020. febr. 23. 09:21
 14/17 anonim ***** válasza:

idült emésztőszervi betegségek

Részletek: [link] felszívódás hiánya és átmeneti vérámlás zavar na erről szól a pánik és a szorongás is részben.

Am meg bocs hogy ismerem a testem és nem rohanok minden orvoshoz. Főleg hogy félévente járok kivizsgálásra, vért adok és semmi bajom nincs ezen kivül.

2020. febr. 23. 09:25
 15/17 anonim ***** válasza:

"A szívzörej kialakulásának okai Szívbetegség nélkül is állhat a hátterében: vérszegénység, pajzsmirigybetegség, lázas állapot, aktuális hurutos betegség, stressz, izgalom.

Részletek: [link]

[link]

ha már webbteg olvasd át ezt a cikket.

a szívzörej ezek szerint nem feltétlen utal betegségre, sőt okozhatja a stressz is.

2020. febr. 23. 09:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
de amúgy miért vagy fel 3:50kor még? értem hogy hétvége de ezzel nem segitesz az állapotodon.
2020. febr. 23. 09:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Este 19 aludtam el és 3 után keltem mert kialudtam magam és úgy gondoltam hogy feljovok megnézni ki mit írt
2020. febr. 23. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!