Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől zsibbad a kezem, làbam?...

Mitől zsibbad a kezem, làbam? Magnéziumhiàny vagy valami ideg becsípődés?

Figyelt kérdés

Hiàba szedek magnesi citritet, calciumot nem mindig,mert arról még azt hallottam, hogy nem kell külön pótolni, de D3 is szedek, de egy hete, éjjel is, mindegy hogy fekszem, elkezd zsibbadni kezem, làbam, de màrnülve is...:/ Kicsit olyan érzés, mint valami idegbecsípődés, és a nyakam, vàllam szokott is fàjni.. Megyek majd reumàra. Kiegyenesedett lordosisom van. Pajzsmirigy gondjaim vannak, bàr elvileg a hormon szint most rendben van. Inkàbb a bal oldalam szokott zsibbadni.

Előre is köszönöm!

2020. febr. 1. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Neurológiára és a reumára kérj beutalót!
2020. febr. 1. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább nyaki gerinc problémának tűnik. Mindenképpen menj el reumatológiára, esetleg neurológiára.
2020. febr. 1. 20:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszokat! Megyek mindkettőre, csak sok idő a bejutàs. Egyikre màrcius, màsikra àprilis...:( Màr kétszer nem aludtam emiatt a héten...:(mit csinàljak addig? Hiàba tornàzok, jógàzok óvatosan, attól se jobb..
2020. febr. 1. 20:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Mmint addigra van csak időpont.
2020. febr. 1. 20:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja, és milgamma n-t is szedek, hiàba.
2020. febr. 1. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Menj maszekba, ott nem kell hónapokat várni
2020. febr. 1. 21:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Persze, tudom... csak most nincs rà pénzem.:/ Jövőjét én elmegyek sebészetre, màst nem tudok, remélem adnak valamilyen fàjdalomcsillapítót.
2020. febr. 1. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:

A fájdalomra, próbáld ki a Crotalgin forte-t.

Én gerinc műtött vagyok, nekem sokat segített.

A páromnak a pajzsmirigyét túlműködés miatt el kellett távolítani, így ő sem használhat akármit, de ez nála is bevált.

Ebben nincs kemikália, csak gyógynövények, és kétféle kígyóméreg. Persze csak ezrelékekben.

De, csak a fortét szabad megvenni (tapasztalat). A "sima" csak pár száz forinttal olcsóbb, viszont hatásfokban ég és föld a különbség.

Nem lehet túl adagolni, annyiszor használod, ahányszor szükségét érzed.

Van egy elég intenzív illata (nem büdös), de a valamit valamiért kérdésben, az intenzív illat szorul háttérbe.

2020. febr. 1. 21:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm a vàlaszt!

Megnézem ezt mindenképpen, de kííígyóméreg?:D Nem hangzik túl jól..:O

2020. febr. 1. 22:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem.. ja, én még màr megijedtem, bocsi! :) Köszi, akkor ezt lehet megpróbàlom.
2020. febr. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!