Mitől zsibbad a kezem, làbam? Magnéziumhiàny vagy valami ideg becsípődés?
Hiàba szedek magnesi citritet, calciumot nem mindig,mert arról még azt hallottam, hogy nem kell külön pótolni, de D3 is szedek, de egy hete, éjjel is, mindegy hogy fekszem, elkezd zsibbadni kezem, làbam, de màrnülve is...:/ Kicsit olyan érzés, mint valami idegbecsípődés, és a nyakam, vàllam szokott is fàjni.. Megyek majd reumàra. Kiegyenesedett lordosisom van. Pajzsmirigy gondjaim vannak, bàr elvileg a hormon szint most rendben van. Inkàbb a bal oldalam szokott zsibbadni.
Előre is köszönöm!
A fájdalomra, próbáld ki a Crotalgin forte-t.
Én gerinc műtött vagyok, nekem sokat segített.
A páromnak a pajzsmirigyét túlműködés miatt el kellett távolítani, így ő sem használhat akármit, de ez nála is bevált.
Ebben nincs kemikália, csak gyógynövények, és kétféle kígyóméreg. Persze csak ezrelékekben.
De, csak a fortét szabad megvenni (tapasztalat). A "sima" csak pár száz forinttal olcsóbb, viszont hatásfokban ég és föld a különbség.
Nem lehet túl adagolni, annyiszor használod, ahányszor szükségét érzed.
Van egy elég intenzív illata (nem büdös), de a valamit valamiért kérdésben, az intenzív illat szorul háttérbe.
Szia, köszönöm a vàlaszt!
Megnézem ezt mindenképpen, de kííígyóméreg?:D Nem hangzik túl jól..:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!