Miért van az hogy lassan mindennap állatira?
Figyelt kérdés
23F
Minden nap állati szarul vagyok nemtudom miért... pedig semmi stressz nincs az életembe.
Mindennap fáj a fejem,nemtudok aludni nagyon későn laszom el ha elis alszok állandoan felkelek, sorba egymás után alvás paraliziseim vannak, egész nap szótlan vagyok lehangolt,semmihez sincs kedvem, ha emberek közt vagyok csak kussolok
2020. febr. 16. 14:35
1/5 anonim válasza:
Vérnyomásod rendben? A nem jó alvás rányomja a bélyegét a napjaidra. Ha rosszul alszol,és nem vagy kipihent,akkor természetes,hogy a napjaid ilyenek.
2/5 A kérdező kommentje:
Minden rendben van a vérnyomásommal
2020. febr. 16. 14:50
3/5 anonim válasza:
Mióta van ez? nem lehet,hogy a mostani időváltozások óta?
4/5 A kérdező kommentje:
hát mar jo par honapja lassan...
2020. febr. 16. 15:18
5/5 anonim válasza:
Nem ártana laborvizsgálatokat csinálni. A vérkép mellett vasat, pajzsmirigyhormonokat is nézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!