Napi 3x 0,25 Frontin egy héten át lehet hatásos?
(Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Csak egy hétig szeretném szedni a kezdő dózist. Fog tudni így hatni csak ennyi idő után? Igazából a neurológus írta fel krónikus migrénre. Szóval nem a szorongás oldásának a hatása lenne a cél.
Van esély, h ennyi idő alatt csináljon valamit az agyamban?
Egy hét alatt is kialakíthat függőséget. Nomeg nem is értem, mért lenne jó migrénre. Ha pszichés alapúnak gondolja az orvos, akkor pszichoterápiával kell kezelni. Mellesleg neked mi a célod? Egy hétig ne legyen migréned?
2020. febr. 15. 15:27
2/9 A kérdező kommentje:
Állítólag krónikus migrénre antidepresszánst , bétablokkolót (is) szoktak felírni. Nem tudom miként hat, de van rá magyarázat, hogy miért lehet hatásos migréneseknél. (Az orvos elmagyarázta)
Nekem nem fejfájással jár a migrént , hanem állandó szédüléssel(nem forgó, inkább lebegő).
Azért szeretném csak 1 hétig szedni, hogy ne szokjak rá nagyon...
És reménykedtem, hogy úgymond “megtöri” a migrénes folyamatot az agyamban ennyi idő után is.
2020. febr. 15. 15:31
3/9 anonim válasza:
Meg kell próbálni. Az egész szervezetünk egy összefüggő valami.
2020. febr. 15. 15:40
4/9 anonim válasza:
A Frontin nem antidepresszáns, nem is értem miért adta migrénre. Ennyi idő alatt semmire nem hat egyébként. Migrénes vagyok, anno teperint, tegretolt próbáltak nálam, a migrént nem oldotta meg.
2020. febr. 15. 16:19
5/9 anonim válasza:
Ja és egyébként 1 hét alatt nem fogsz rászokni a Frontinra, csak éppen a világon semmi értelme.
2020. febr. 15. 16:20
6/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta az alprazoram (azaz a frontin hatoanyaga) segithet a migrent megszuntetni. Egyebkent rá is google-ztam angolul es tenyleg írják, hogy hatásos lehet abban a fajta migrénben, ami nekem állítólag van... mint mondtam nekem nem az a “normál” fejfájással járó , előjön aztán elmúlik féle migrénem van, hanem olyan, ami 0-24 “végbemegy” a fejemben és folyamatos tüneteim vannak, amik elviselhetetlenek.
Mondanom sem kell az utolsó, amit megpróbálnék az az ilyen jellegű gyógyszer, de most legutóbb ezt javasolta a neurológus....
2020. febr. 15. 17:50
7/9 anonim válasza:
Sajnos évek óta neurológushoz járok, először tenziós, majd migrénes fejfájással. Még SOHA egyetlen szakorvos se akart Frontint adni erre. De ez a nagytudású legalább adott rohamoldót? Volt egyébként, hogy 3 napig volt migrénem, sőt ment velem mentő is a sürgősségire, úgyhogy...de te tudod.
2020. febr. 15. 17:57
8/9 A kérdező kommentje:
Rohamoldót nem adott, de nincsenek is “rohamaim”
Csendes migrénem van, illetve olyan ami nem okoz fejfájást csak éppen állandó szédülést és egyéb tüneteket. Már hónapok óta...
2020. febr. 15. 18:22
9/9 anonim válasza:
Nálam az állandó belső feszültség,szorongás ,stressz, félelem a jövőtől , váltotta ki a heti 2x24órás migrént. A feszültség oldására kaptam én is 3*0,25 Frontint a hangulatjavító mellé. Már 20 éve szedem így és sokkal kevesebb a rosszullét is és nyugodtan alszom. Amikor érzem a migrén kezdetét Cinie-t veszek be, amitől teljesen elmúlik. Ez a frontin adag minimális, tavasztól őszig a déli adagot el is hagyom, de csak negyedenként.Megértem,ha félsz tőle, én is nehezen szántam rá magam, de nem bántam meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!