Megéri depressziósnak lenni egy pasi miatt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 12:53
2/11 anonim válasza:
Nem. De könnyű nekünk. A szerelem nagyon tud fájni.
3/11 anonim válasza:
Nem. De a valódi depresszió nem választás kérdése.
4/11 A kérdező kommentje:
Én most szakítottam valakivel.. Es nagyon ki vagyok készülve.
2020. febr. 15. 13:41
5/11 anonim válasza:
Idővel jobb lesz, majd elmúlik, kitartás.
6/11 A kérdező kommentje:
Tudom gyerekes ennyi idősen emiatt szenvedni... De nekem nagyon fáj....
2020. febr. 15. 14:19
7/11 babrafax válasza:
Magad miatt vagy depressziós, nem a pasi miatt. A pasi egy sz@rjankó valószínűleg, de Te vagy az, aki nem mondja a szemébe, hanem magát sajnálja és itt kérdezget, miközben tudja, hogy a depresszió rossz és senki nem fogja azt válaszolni, hogy "igen, ha másért nem is, de egy pasi miatt igazán megéri depressziósnak lenni". Te csalódott lehetsz, nem depressziós.
8/11 anonim válasza:
Senki miatt ne legyél depis élvezd az életet
9/11 szonata válasza:
Szerelmi bánat. Szomorkodj, dolgozd fel és újult lélekkel nézz egy új kapcsolat elé.
10/11 anonim válasza:
Gondolom hallottad már, a szakításkor érzett bánat nagyon hasonlít egy szerettünk elvesztéséhez (halálához), sok idő feldolgozni, de el fog múlni a bánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!